Nabeschouwing Esbjerg - Saint-Étienne (4-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Esbjerg het donderdag 22 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Blue Water Arena in Esbjerg.

Via de Esbjerg - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Esbjerg - Saint-Étienne (4-3)

Het Europa League duel tussen Esbjerg en Saint-Étienne is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Esbjerg. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Saint-Étienne op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Tabanou. Helaas voor Saint-Étienne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Esbjerg dat via P. Ankersen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Hamouma dacht na 42 minuten te scoren voor Saint-Étienne, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Esbjerg via M. van Buren, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Saint-Étienne via L. Perrin de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde H. Andreasen namens Esbjerg. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 80e minuut leek P. Ankersen te scoren voor Esbjerg, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Esbjerg - Saint-Étienne
4
3
LIVE Esbjerg - Saint-Étienne 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Esbjerg - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt F. Tabanou Saint-Étienne
26' Doelpunt Esbjerg Doelpunt P. Ankersen Esbjerg
42' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Hamouma met assist van F. Clerc Saint-Étienne
61' Wissel Esbjerg Wissel J. Rasmussen voor E. Lyng Esbjerg
64' Doelpunt Esbjerg Doelpunt M. van Buren Esbjerg
68' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Cohade voor J. Clément Saint-Étienne
70' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt L. Perrin met assist van F. Tabanou Saint-Étienne
75' Doelpunt Esbjerg Doelpunt H. Andreasen met assist van J. Knudsen Esbjerg
80' Doelpunt Esbjerg Doelpunt P. Ankersen Esbjerg
84' Wissel Saint-Étienne Wissel I. Sissoko voor F. Tabanou Saint-Étienne
92' Wissel Esbjerg Wissel J. Askou voor M. Lekven Esbjerg