Nabeschouwing Estoril - Freiburg (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 7 november 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Estoril het donderdag 7 november 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Freiburg.

Via de Estoril - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Freiburg (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Estoril en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor N. Höfler van SC Freiburg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. In de 88e minuut kreeg K. Guédé van SC Freiburg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor SC Freiburg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Estoril - Freiburg
LIVE Estoril - Freiburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Carlitos Estoril
29' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Guédé SC Freiburg
33' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Höfler SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel A. Mehmedi voor S. Kerk SC Freiburg
57' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor F. Diagne SC Freiburg
66' Wissel Estoril Wissel Javier Balboa voor Carlitos Estoril
66' Wissel SC Freiburg Wissel S. Freis voor V. Darida SC Freiburg
69' Wissel SC Freiburg Wissel C. Günter voor F. Coquelin SC Freiburg
81' Wissel Estoril Wissel João Pedro Galvão voor Filipe Gonçalves Estoril
81' Wissel Estoril Wissel Bruno Lopes voor Luís Leal Estoril
85' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Ruben Estoril
86' Tweede gele kaart SC Freiburg Tweede gele kaart voor N. Höfler SC Freiburg
88' Tweede gele kaart SC Freiburg Tweede gele kaart voor K. Guédé SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Freiburg
Opstellingen Estoril - Freiburg

Voorbeschouwing Estoril - Freiburg

Estoril en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Freiburg in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.