Nabeschouwing Freiburg - Estoril (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 24 oktober 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Freiburg het donderdag 24 oktober 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Estoril (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Freiburg en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 11e minuut dacht SC Freiburg op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Darida. Helaas voor SC Freiburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Estoril dat via Sebá dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - Estoril
1
1
LIVE Freiburg - Estoril 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Darida met assist van J. Schmid SC Freiburg
40' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor G. Fernandes SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel N. Höfler voor G. Fernandes SC Freiburg
53' Doelpunt Estoril Doelpunt Sebá met assist van Luís Leal Estoril
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Gonçalo Estoril
66' Wissel SC Freiburg Wissel V. Pilař voor V. Hedenstad SC Freiburg
69' Wissel Estoril Wissel Carlitos voor João Pedro Galvão Estoril
77' Wissel SC Freiburg Wissel M. Hanke voor V. Darida SC Freiburg
79' Wissel Estoril Wissel Javier Balboa voor Luís Leal Estoril
83' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Filipe Gonçalves Estoril
89' Wissel Estoril Wissel Bruno Lopes voor Sebá Estoril