Nabeschouwing Grasshopper - Fiorentina (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 21:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Grasshopper het donderdag 22 augustus 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Grasshopper - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grasshopper - Fiorentina (1-2)

Het Europa League duel tussen Grasshopper en Fiorentina is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Cuadrado. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Fiorentina dat via S. Grichting dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ngamukol dacht na 64 minuten te scoren voor Grasshopper, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grasshopper - Fiorentina
1
2
LIVE Grasshopper - Fiorentina 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grasshopper - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Fiorentina Doelpunt J. Cuadrado met assist van G. Rodríguez Fiorentina
46' Eigen doelpunt Fiorentina Eigen doelpunt S. Grichting Fiorentina
57' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor S. Gashi Grasshopper
57' Wissel Grasshopper Wissel N. Ben Khalifa voor S. Gashi Grasshopper
64' Doelpunt Grasshopper Doelpunt A. Ngamukol met assist van M. Lang Grasshopper
68' Wissel Fiorentina Wissel A. Ljajić voor G. Rossi Fiorentina
75' Wissel Fiorentina Wissel Marcos Alonso voor M. Pasqual Fiorentina
77' Wissel Grasshopper Wissel Caio voor A. Abrashi Grasshopper
82' Wissel Grasshopper Wissel F. Feltscher voor I. Hajrović Grasshopper
82' Wissel Fiorentina Wissel M. Fernández voor Borja Valero Fiorentina
87' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Neto Fiorentina
96' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Ambrosini Fiorentina