Nabeschouwing Häcken - Thun (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Häcken het donderdag 1 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Thun.

Via de Häcken - Thun live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - Thun (1-2)

Het Europa League duel tussen Häcken en Thun is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Thun. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut dacht Thun op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Zuffi. Helaas voor Thun werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Thun dat via L. Zuffi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Ericsson dacht na 64 minuten te scoren voor Häcken, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Häcken - Thun
1
2
LIVE Häcken - Thun 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - Thun teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Thun Wissel T. Reinmann voor L. Schenkel Thun
33' Doelpunt Thun Doelpunt L. Zuffi Thun
47' Wissel Häcken Wissel C. Strandberg voor N. Mohammed Häcken
63' Doelpunt Thun Doelpunt L. Zuffi Thun
64' Doelpunt Häcken Doelpunt M. Ericsson Häcken
68' Wissel Thun Wissel E. Schirinzi voor L. Zuffi Thun
81' Wissel Thun Wissel M. Siegfried voor J. Martínez Thun
83' Wissel Häcken Wissel D. Frölund voor B. Anklev Häcken
83' Wissel Häcken Wissel J. Bjurström voor Simon Gustafsson Häcken
85' Gele kaart Häcken Gele kaart voor D. Chatto Häcken
91' Gele kaart Thun Gele kaart voor A. Wittwer Thun
90' Gele kaart Häcken Gele kaart voor D. Frölund Häcken