Nabeschouwing Hajduk Split - Dila (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 augustus 2013 - 21:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Hajduk Split het donderdag 1 augustus 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dila.

Via de Hajduk Split - Dila live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Dila (0-1)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en Dila is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dila. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 24e minuut dacht Dila op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Iluridze. Helaas voor Dila werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut kreeg G. Jozinović van Hajduk Split voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hajduk Split de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 71e minuut kreeg O. Khizaneishvili van Dila voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dila de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hajduk Split - Dila
LIVE Hajduk Split - Dila 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Dila teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Dila Doelpunt G. Iluridze Dila
33' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor A. Maglica Hajduk Split
46' Wissel Hajduk Split Wissel T. Kiš voor F. Andrijašević Hajduk Split
47' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor G. Jozinović Hajduk Split
49' Gele kaart Dila Gele kaart voor O. Khizaneishvili Dila
63' Wissel Dila Wissel M. Gorelishvili voor K. Aladashvili Dila
65' Tweede gele kaart Hajduk Split Tweede gele kaart voor G. Jozinović Hajduk Split
66' Wissel Dila Wissel I. Modebadze voor G. Dolidze Dila
71' Tweede gele kaart Dila Tweede gele kaart voor O. Khizaneishvili Dila
73' Wissel Hajduk Split Wissel M. Bencun voor M. Pašalić Hajduk Split
87' Wissel Hajduk Split Wissel T. Mujan voor T. Sušić Hajduk Split
89' Wissel Dila Wissel G. Aburjania voor D. Bolkvadze Dila
91' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor T. Mujan Hajduk Split
92' Gele kaart Dila Gele kaart voor M. Gorelishvili Dila