Nabeschouwing Hajduk Split - Turnovo (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 20:30 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Hajduk Split het donderdag 18 juli 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Turnovo.

Via de Hajduk Split - Turnovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Turnovo (2-1)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en Turnovo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Hajduk Split op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bencun. Helaas voor Hajduk Split werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Turnovo dat via D. Blazhevski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Maloča dacht na 79 minuten te scoren voor Hajduk Split, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hajduk Split - Turnovo
Goals
2
1
LIVE Hajduk Split - Turnovo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Turnovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Bencun Hajduk Split
15' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor D. Blazhevski Turnovo
36' Wissel Hajduk Split Wissel T. Mujan voor M. Bencun Hajduk Split
46' Penalty Turnovo Penalty D. Blazhevski Turnovo
50' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor I. Mitrov Turnovo
62' Wissel Hajduk Split Wissel A. Maglica voor M. Pašalić Hajduk Split
62' Wissel Turnovo Wissel R. Mutafchiyski voor I. Mitrov Turnovo
79' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Maloča Hajduk Split
79' Wissel Turnovo Wissel B. Najdenov voor G. Stoilov Turnovo
87' Wissel Turnovo Wissel S. Pandev voor T. Petrov Turnovo
88' Wissel Hajduk Split Wissel T. Kiš voor J. Kouassi Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - Turnovo
Opstellingen Hajduk Split - Turnovo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hajduk Split - Turnovo

Hajduk Split en Turnovo spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Hajduk Split en Turnovo elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Hajduk Split 0
Winst Turnovo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Hajduk Split - Turnovo Opstelling Hajduk Split Opstelling Turnovo Live Hajduk Split - Turnovo Live Hajduk Split - Turnovo kijken Hajduk Split - Turnovo kijken Live Hajduk Split - Turnovo stream Hajduk Split - Turnovo Fox Sports Nabeschouwing Hajduk Split - Turnovo Uitslag Hajduk Split - Turnovo Statistieken Hajduk Split - Turnovo Europa League 2013/2014 Hajduk Split - Turnovo wedden Hajduk Split - Turnovo gokken Hajduk Split - Turnovo Unibet