Nabeschouwing Honka - Lech Poznań (1-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Honka het donderdag 18 juli 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań.

Via de Honka - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honka - Lech Poznań (1-3)

Het Europa League duel tussen Honka en Lech Poznań is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Lech Poznań op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Ubiparip. Helaas voor Lech Poznań werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Honka dat via J. Vasara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Teodorczyk dacht na 53 minuten te scoren voor Lech Poznań, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Lech Poznań via M. Kamiński, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Honka - Lech Poznań
1
3
LIVE Honka - Lech Poznań 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honka - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt V. Ubiparip Lech Poznań
17' Doelpunt Honka Doelpunt J. Vasara Honka
33' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor H. Wolakiewicz Lech Poznań
53' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt L. Teodorczyk Lech Poznań
53' Gele kaart Honka Gele kaart voor Rubén Palazuelos Honka
70' Gele kaart Honka Gele kaart voor A. Méïté Honka
71' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt M. Kamiński Lech Poznań
75' Wissel Honka Wissel I. Äijälä voor A. Mäkijärvi Honka
75' Wissel Honka Wissel K. Kastrati voor R. Porokara Honka
83' Wissel Lech Poznań Wissel S. Pawłowski voor G. Lovrencsics Lech Poznań
86' Wissel Lech Poznań Wissel B. Slusarski voor L. Teodorczyk Lech Poznań
90' Wissel Lech Poznań Wissel D. Formella voor V. Ubiparip Lech Poznań