Nabeschouwing Honvéd - Čelik (9-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 20:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Honvéd het donderdag 11 juli 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Čelik.

Via de Honvéd - Čelik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honvéd - Čelik (9-0)

Het Europa League duel tussen Honvéd en Čelik is geëindigd in een 9-0 overwinning voor Honvéd. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Honvéd op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Holender. Helaas voor Honvéd werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Honvéd dat via S. Diaby dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Diarra dacht na 36 minuten te scoren voor Honvéd, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Honvéd via G. Délczeg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Honvéd via E. Testardi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut scoorde R. Alcibiade namens Honvéd. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 75e minuut leek E. Testardi te scoren voor Honvéd, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 81e minuut leek R. Kozma te scoren voor Honvéd, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 88e minuut leek E. Testardi te scoren voor Honvéd, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 9-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Honvéd - Čelik
9
0
LIVE Honvéd - Čelik 9-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honvéd - Čelik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Honvéd Doelpunt F. Holender Honvéd
20' Wissel Čelik Wissel L. Bakoč voor A. Dubljević Čelik
23' Doelpunt Honvéd Doelpunt S. Diaby Honvéd
36' Doelpunt Honvéd Doelpunt D. Diarra Honvéd
46' Wissel Honvéd Wissel A. Mancini voor B. Živanović Honvéd
46' Wissel Čelik Wissel I. Bulatović voor I. Radović Čelik
49' Penalty Honvéd Penalty G. Délczeg Honvéd
51' Gele kaart Čelik Gele kaart voor D. Vuković Čelik
55' Wissel Honvéd Wissel R. Kozma voor F. Holender Honvéd
61' Wissel Honvéd Wissel E. Testardi voor S. Diaby Honvéd
66' Penalty Honvéd Penalty E. Testardi Honvéd
67' Doelpunt Honvéd Doelpunt R. Alcibiade Honvéd
69' Wissel Čelik Wissel Ž. Vilotijević voor I. Ivanović Čelik
75' Doelpunt Honvéd Doelpunt E. Testardi Honvéd
79' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor A. Mancini Honvéd
81' Doelpunt Honvéd Doelpunt R. Kozma Honvéd
88' Doelpunt Honvéd Doelpunt E. Testardi Honvéd
Video hoogtepunten en samenvatting Honvéd - Čelik
Opstellingen Honvéd - Čelik

Voorbeschouwing Honvéd - Čelik

Honvéd en Čelik spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Honvéd en Čelik in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Honvéd. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Honvéd favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Čelik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.