Nabeschouwing IFK Göteborg - Trenčín (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 19:00 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt IFK Göteborg het donderdag 18 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Areal FC Olympia v Kuklenach in Hradec Králové.

Via de IFK Göteborg - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IFK Göteborg - Trenčín (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen IFK Göteborg en Trenčín geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Mazáň in de 10e minuut, waardoor Trenčín met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken IFK Göteborg - Trenčín
LIVE IFK Göteborg - Trenčín 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IFK Göteborg - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Rode kaart Trenčín Rode kaart voor R. Mazáň Trenčín
16' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Holúbek Trenčín
40' Gele kaart IFK Göteborg Gele kaart voor A. Johansson IFK Göteborg
60' Wissel IFK Göteborg Wissel Daniel Sobralense voor S. Larsson IFK Göteborg
71' Wissel Trenčín Wissel P. Mazan voor K. Mondek Trenčín
78' Wissel Trenčín Wissel L. Ďuriška voor Willian Trenčín
92' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Báez Trenčín
93' Wissel Trenčín Wissel D. Bariš voor S. Štefánik Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting IFK Göteborg - Trenčín
Opstellingen IFK Göteborg - Trenčín

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing IFK Göteborg - Trenčín

IFK Göteborg en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat IFK Göteborg en Trenčín elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst IFK Göteborg 0
Winst Trenčín 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
IFK Göteborg - Trenčín Opstelling IFK Göteborg Opstelling Trenčín Live IFK Göteborg - Trenčín Live IFK Göteborg - Trenčín kijken IFK Göteborg - Trenčín kijken Live IFK Göteborg - Trenčín stream IFK Göteborg - Trenčín Fox Sports Nabeschouwing IFK Göteborg - Trenčín Uitslag IFK Göteborg - Trenčín Statistieken IFK Göteborg - Trenčín Europa League 2013/2014 IFK Göteborg - Trenčín wedden IFK Göteborg - Trenčín gokken IFK Göteborg - Trenčín Unibet