Nabeschouwing Inter Turku - Víkingur (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 18:00 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Inter Turku het donderdag 11 juli 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur.

Via de Inter Turku - Víkingur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Turku - Víkingur (0-1)

Het Europa League duel tussen Inter Turku en Víkingur is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Víkingur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 78e minuut dacht Víkingur op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Jacobsen. Helaas voor Víkingur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Turku - Víkingur
LIVE Inter Turku - Víkingur 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Turku - Víkingur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Inter Turku Gele kaart voor T. Gruborovics Inter Turku
56' Wissel Inter Turku Wissel S. Duah voor T. Gruborovics Inter Turku
67' Wissel Víkingur Wissel Hjartvard Hansen voor D. Lervig Víkingur
76' Wissel Inter Turku Wissel D. Camara voor T. Tumanto Inter Turku
78' Penalty Víkingur Penalty H. Jacobsen Víkingur
79' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Gregersen Víkingur
93' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor T. Tamas Víkingur
91' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor F. Đorđević Víkingur
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Turku - Víkingur
Opstellingen Inter Turku - Víkingur

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Inter Turku - Víkingur

Inter Turku en Víkingur spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Inter Turku en Víkingur in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Inter Turku 0
Winst Víkingur 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Inter Turku - Víkingur Opstelling Inter Turku Opstelling Víkingur Live Inter Turku - Víkingur Live Inter Turku - Víkingur kijken Inter Turku - Víkingur kijken Live Inter Turku - Víkingur stream Inter Turku - Víkingur Fox Sports Nabeschouwing Inter Turku - Víkingur Uitslag Inter Turku - Víkingur Statistieken Inter Turku - Víkingur Europa League 2013/2014 Inter Turku - Víkingur wedden Inter Turku - Víkingur gokken Inter Turku - Víkingur Unibet