Nabeschouwing Jablonec - Stromsgodset (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 augustus 2013 - 18:00 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Jablonec het donderdag 1 augustus 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Stromsgodset.

Via de Jablonec - Stromsgodset live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jablonec - Stromsgodset (2-1)

Het Europa League duel tussen Jablonec en Stromsgodset is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jablonec. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Jablonec op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Pitak. Helaas voor Jablonec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Strømsgodset dat via V. Benes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Vošahlík dacht na 91 minuten te scoren voor Jablonec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Jablonec - Stromsgodset
Goals
2
1
LIVE Jablonec - Stromsgodset 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jablonec - Stromsgodset teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Penalty Jablonec Penalty K. Pitak Jablonec
39' Eigen doelpunt Strømsgodset Eigen doelpunt V. Benes Strømsgodset
46' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor O. Vaněk Jablonec
46' Wissel Strømsgodset Wissel M. Hamoud voor R. Nuhu Strømsgodset
59' Wissel Jablonec Wissel J. Vošahlík voor K. Pitak Jablonec
60' Wissel Jablonec Wissel J. Kopic voor T. Cizek Jablonec
72' Wissel Strømsgodset Wissel S. Brenne voor B. Adjei-Boateng Strømsgodset
77' Wissel Strømsgodset Wissel G. Wikheim voor Ø. Storflor Strømsgodset
80' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor P. Kovács Strømsgodset
83' Wissel Jablonec Wissel V. Kubista voor O. Vaněk Jablonec
91' Doelpunt Jablonec Doelpunt J. Vošahlík Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Jablonec - Stromsgodset
Opstellingen Jablonec - Stromsgodset

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jablonec - Stromsgodset

Jablonec en Stromsgodset spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Jablonec en Stromsgodset elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Jablonec 0
Winst Stromsgodset 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Jablonec - Stromsgodset Opstelling Jablonec Opstelling Stromsgodset Live Jablonec - Stromsgodset Live Jablonec - Stromsgodset kijken Jablonec - Stromsgodset kijken Live Jablonec - Stromsgodset stream Jablonec - Stromsgodset Fox Sports Nabeschouwing Jablonec - Stromsgodset Uitslag Jablonec - Stromsgodset Statistieken Jablonec - Stromsgodset Europa League 2013/2014 Jablonec - Stromsgodset wedden Jablonec - Stromsgodset gokken Jablonec - Stromsgodset Unibet