Nabeschouwing Juventus - Fiorentina (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 13 maart 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Juventus het donderdag 13 maart 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Fiorentina (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Juventus en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 3e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Vidal. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Fiorentina dat via M. Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Fiorentina
1
1
LIVE Juventus - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Vidal met assist van S. Giovinco Juventus
51' Wissel Fiorentina Wissel M. Ambrosini voor M. Fernández Fiorentina
55' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Pizarro Fiorentina
57' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
64' Wissel Juventus Wissel Llorente voor S. Giovinco Juventus
67' Wissel Fiorentina Wissel M. Gómez voor A. Matri Fiorentina
75' Wissel Juventus Wissel P. Pogba voor P. Osvaldo Juventus
77' Wissel Fiorentina Wissel J. Vargas voor A. Aquilani Fiorentina
79' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Gómez met assist van J. Iličić Fiorentina
82' Wissel Juventus Wissel S. Padoin voor M. Isla Juventus