Nabeschouwing Khazar Lankaran - Sliema Wanderers (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 17:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Khazar Lankaran het donderdag 11 juli 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sliema Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Xəzər Lənkəran Mərkəzi stadionu in Lankaran.

Via de Khazar Lankaran - Sliema Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khazar Lankaran - Sliema Wanderers (1-0)

Het Europa League duel tussen Khazar Lankaran en Sliema Wanderers is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Khazar Lankaran. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 29e minuut dacht Khazar Lankaran op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ämirquliyev. Helaas voor Khazar Lankaran werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut moest C. Gatt Baldacchino van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sliema Wanderers verder met een speler minder. In de 84e minuut moest Khazar Lankaran verder met een man minder nadat E. Abdullayev een rode kaart had gekregen. Het lukte Sliema Wanderers in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Khazar Lankaran - Sliema Wanderers
1
0
LIVE Khazar Lankaran - Sliema Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khazar Lankaran - Sliema Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Khazar Lankaran Gele kaart voor Éder Bonfim Khazar Lankaran
18' Gele kaart Sliema Wanderers Gele kaart voor P. Barbetti Sliema Wanderers
25' Gele kaart Sliema Wanderers Gele kaart voor S. Bianciardi Sliema Wanderers
29' Doelpunt Khazar Lankaran Doelpunt R. Ämirquliyev Khazar Lankaran
39' Gele kaart Sliema Wanderers Gele kaart voor S. Ohawuchi Sliema Wanderers
60' Gele kaart Khazar Lankaran Gele kaart voor R. Ämirquliyev Khazar Lankaran
61' Wissel Khazar Lankaran Wissel A. Piţ voor N. Gligorov Khazar Lankaran
70' Wissel Sliema Wanderers Wissel I. Woods voor A. Laudisi Sliema Wanderers
72' Rode kaart Sliema Wanderers Rode kaart voor C. Gatt Baldacchino Sliema Wanderers
78' Gele kaart Khazar Lankaran Gele kaart voor M. Oršulić Khazar Lankaran
80' Wissel Khazar Lankaran Wissel E. Abdullayev voor M. Oršulić Khazar Lankaran
84' Rode kaart Khazar Lankaran Rode kaart voor E. Abdullayev Khazar Lankaran
84' Wissel Sliema Wanderers Wissel T. Cilia voor G. Muscat Sliema Wanderers
89' Wissel Khazar Lankaran Wissel Álvaro Silva voor Z. Benouahi Khazar Lankaran
Video hoogtepunten en samenvatting Khazar Lankaran - Sliema Wanderers
Opstellingen Khazar Lankaran - Sliema Wanderers

Voorbeschouwing Khazar Lankaran - Sliema Wanderers

Khazar Lankaran en Sliema Wanderers spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Khazar Lankaran en Sliema Wanderers in de Europa League vond plaats op 2 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.