Nabeschouwing Kuban Krasnodar - Feyenoord (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Kuban Krasnodar het donderdag 22 augustus 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de Kuban Krasnodar - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kuban Krasnodar - Feyenoord (1-0)

Het Europa League duel tussen Kuban Krasnodar en Feyenoord is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kuban Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht Kuban Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Baldé. Helaas voor Kuban Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kuban Krasnodar - Feyenoord
1
0
LIVE Kuban Krasnodar - Feyenoord 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kuban Krasnodar - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Kuban Krasnodar Gele kaart voor I. Popov Kuban Krasnodar
42' Gele kaart Kuban Krasnodar Gele kaart voor A. Kozlov Kuban Krasnodar
59' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. van Beek Feyenoord
60' Doelpunt Kuban Krasnodar Doelpunt I. Baldé met assist van I. Popov Kuban Krasnodar
65' Wissel Feyenoord Wissel E. Manu voor R. Schaken Feyenoord
75' Wissel Feyenoord Wissel R. Vormer voor T. Vilhena Feyenoord
82' Gele kaart Kuban Krasnodar Gele kaart voor Dealbert Kuban Krasnodar
86' Wissel Kuban Krasnodar Wissel A. Sosnin voor G. Bucur Kuban Krasnodar
92' Wissel Kuban Krasnodar Wissel D. Cissé voor I. Baldé Kuban Krasnodar