Nabeschouwing Kuban Krasnodar - St. Gallen (4-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 28 november 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Kuban Krasnodar het donderdag 28 november 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen St. Gallen.

Via de Kuban Krasnodar - St. Gallen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kuban Krasnodar - St. Gallen (4-0)

Het Europa League duel tussen Kuban Krasnodar en St. Gallen is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Kuban Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Kuban Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Melgarejo. Helaas voor Kuban Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Kuban Krasnodar dat via V. Ignatyev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Melgarejo dacht na 71 minuten te scoren voor Kuban Krasnodar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Kuban Krasnodar via C. Kaboré, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kuban Krasnodar - St. Gallen
4
0
LIVE Kuban Krasnodar - St. Gallen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kuban Krasnodar - St. Gallen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Kuban Krasnodar Doelpunt L. Melgarejo met assist van A. Sosnin Kuban Krasnodar
46' Wissel St. Gallen Wissel D. Russo voor S. Besle St. Gallen
54' Doelpunt Kuban Krasnodar Doelpunt V. Ignatyev Kuban Krasnodar
60' Wissel St. Gallen Wissel A. Keita voor M. Mathys St. Gallen
62' Wissel Kuban Krasnodar Wissel A. Khubulov voor V. Ignatyev Kuban Krasnodar
68' Gele kaart Kuban Krasnodar Gele kaart voor I. Armaş Kuban Krasnodar
71' Doelpunt Kuban Krasnodar Doelpunt L. Melgarejo met assist van I. Armaş Kuban Krasnodar
72' Wissel St. Gallen Wissel S. Wüthrich voor M. Vitkieviez St. Gallen
76' Wissel Kuban Krasnodar Wissel I. Baldé voor I. Popov Kuban Krasnodar
78' Wissel Kuban Krasnodar Wissel G. Bueno voor L. Melgarejo Kuban Krasnodar
80' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor M. Mutsch St. Gallen
89' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Martin Stocklasa St. Gallen
90' Doelpunt Kuban Krasnodar Doelpunt C. Kaboré met assist van I. Armaş Kuban Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Kuban Krasnodar - St. Gallen
Opstellingen Kuban Krasnodar - St. Gallen

Voorbeschouwing Kuban Krasnodar - St. Gallen

Kuban Krasnodar en St. Gallen spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Kuban Krasnodar en St. Gallen in de Europa League vond plaats op 19 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Gallen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is St. Gallen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kuban Krasnodar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kuban Krasnodar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.