Nabeschouwing Kuban Krasnodar - Swansea City (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 7 november 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Kuban Krasnodar het donderdag 7 november 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City.

Via de Kuban Krasnodar - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kuban Krasnodar - Swansea City (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Kuban Krasnodar en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 9e minuut dacht Swansea City op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Bony. Helaas voor Swansea City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut kreeg Xandão van Kuban Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Kuban Krasnodar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. I. Baldé dacht na 92 minuten te scoren voor Kuban Krasnodar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kuban Krasnodar - Swansea City
1
1
LIVE Kuban Krasnodar - Swansea City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kuban Krasnodar - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Kuban Krasnodar Gele kaart voor Xandão Kuban Krasnodar
9' Doelpunt Swansea City Doelpunt W. Bony met assist van R. Lamah Swansea City
56' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor D. Tiendalli Swansea City
61' Wissel Swansea City Wissel W. Routledge voor R. Lamah Swansea City
62' Wissel Swansea City Wissel Àngel Rangel voor N. Dyer Swansea City
66' Wissel Kuban Krasnodar Wissel V. Ignatyev voor A. Khubulov Kuban Krasnodar
71' Wissel Swansea City Wissel Álvaro Vázquez voor W. Bony Swansea City
74' Wissel Kuban Krasnodar Wissel I. Baldé voor L. Melgarejo Kuban Krasnodar
75' Tweede gele kaart Kuban Krasnodar Tweede gele kaart voor Xandão Kuban Krasnodar
78' Wissel Kuban Krasnodar Wissel A. Fidler voor A. Tlisov Kuban Krasnodar
92' Doelpunt Kuban Krasnodar Doelpunt I. Baldé met assist van I. Popov Kuban Krasnodar
94' Gele kaart Kuban Krasnodar Gele kaart voor Dealbert Kuban Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Kuban Krasnodar - Swansea City
Opstellingen Kuban Krasnodar - Swansea City

Voorbeschouwing Kuban Krasnodar - Swansea City

Kuban Krasnodar en Swansea City spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Kuban Krasnodar en Swansea City in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.