Nabeschouwing Laçi - Differdange 03 (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 4 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Laçi het donderdag 4 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Differdange 03.

Via de Laçi - Differdange 03 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laçi - Differdange 03 (0-1)

Het Europa League duel tussen Laçi en Differdange 03 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Differdange 03. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 84e minuut dacht Differdange 03 op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Lebresne. Helaas voor Differdange 03 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Laçi - Differdange 03
LIVE Laçi - Differdange 03 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laçi - Differdange 03 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor A. Rodrigues de Almeida Differdange 03
38' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor M. Jänisch Differdange 03
39' Gele kaart Laçi Gele kaart voor C. Ofoyen Laçi
40' Wissel Laçi Wissel T. Sefgjinaj voor E. Shazivari Laçi
66' Gele kaart Laçi Gele kaart voor D. Rovčanin Laçi
68' Wissel Differdange 03 Wissel Y. Bastos voor A. Rodrigues de Almeida Differdange 03
70' Wissel Laçi Wissel S. Ajazi voor D. Rovčanin Laçi
71' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor J. Caillet Differdange 03
76' Wissel Differdange 03 Wissel J. Méligner voor P. Ribeiro Alves Differdange 03
83' Wissel Differdange 03 Wissel M. Kettenmeyer voor O. Bishevac Differdange 03
84' Doelpunt Differdange 03 Doelpunt P. Lebresne Differdange 03
87' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor Y. Bastos Differdange 03