Nabeschouwing Lazio - Ludogorets (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 20 februari 2014 - 21:05 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Lazio het donderdag 20 februari 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico (Roma) in Roma.

Via de Lazio - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Ludogorets (0-1)

Het Europa League duel tussen Lazio en Ludogorets is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Ludogorets op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bezjak. Helaas voor Ludogorets werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut kreeg S. Dyakov van Ludogorets voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ludogorets de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 73e minuut moest Lazio verder met een man minder nadat L. Cavanda een rode kaart had gekregen. Het lukte Ludogorets in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Ludogorets
LIVE Lazio - Ludogorets 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Dyakov Ludogorets
40' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Cana Lazio
45' Doelpunt Ludogorets Doelpunt R. Bezjak met assist van V. Misidjan Ludogorets
46' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor H. Zlatinski Ludogorets
55' Tweede gele kaart Ludogorets Tweede gele kaart voor S. Dyakov Ludogorets
58' Wissel Lazio Wissel A. Candreva voor Felipe Anderson Lazio
60' Wissel Ludogorets Wissel Fábio Espinho voor R. Bezjak Ludogorets
68' Wissel Lazio Wissel G. Kakuta voor S. Lulić Lazio
73' Rode kaart Lazio Rode kaart voor L. Cavanda Lazio
78' Wissel Lazio Wissel B. Perea voor M. Klose Lazio
81' Wissel Ludogorets Wissel J. Lumu voor V. Misidjan Ludogorets
88' Wissel Ludogorets Wissel Juninho Quixadá voor Marcelinho Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Ludogorets
Opstellingen Lazio - Ludogorets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lazio - Ludogorets

Lazio en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Lazio en Ludogorets elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Ludogorets 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lazio - Ludogorets Opstelling Lazio Opstelling Ludogorets Live Lazio - Ludogorets Live Lazio - Ludogorets kijken Lazio - Ludogorets kijken Live Lazio - Ludogorets stream Lazio - Ludogorets Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Ludogorets Uitslag Lazio - Ludogorets Statistieken Lazio - Ludogorets Europa League 2013/2014 Lazio - Ludogorets wedden Lazio - Ludogorets gokken Lazio - Ludogorets Unibet