Nabeschouwing Lech Poznań - Žalgiris (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Lech Poznań het donderdag 8 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Žalgiris (2-1)

Het Europa League duel tussen Lech Poznań en Žalgiris is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Žalgiris op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Leliuga. Helaas voor Žalgiris werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Lech Poznań dat via Ł. Teodorczyk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Perič dacht na 90 minuten te scoren voor Lech Poznań, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut moest Lech Poznań verder met een man minder, nadat Ł. Teodorczyk een tweede gele kaart kreeg. In de 94e minuut werd A. Velička van Žalgiris met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lech Poznań met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lech Poznań - Žalgiris
2
1
LIVE Lech Poznań - Žalgiris 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor V. Šilėnas Žalgiris
29' Doelpunt Žalgiris Doelpunt R. Leliuga Žalgiris
54' Wissel Lech Poznań Wissel Ł. Teodorczyk voor S. Pawłowski Lech Poznań
54' Wissel Lech Poznań Wissel G. Lovrencsics voor M. Mozdzen Lech Poznań
61' Wissel Lech Poznań Wissel B. Slusarski voor S. Drewniak Lech Poznań
64' Wissel Žalgiris Wissel P. Janušauskas voor V. Šilėnas Žalgiris
69' Wissel Žalgiris Wissel A. Velička voor K. Bilinski Žalgiris
71' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor L. Perič Žalgiris
71' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor P. Janušauskas Žalgiris
75' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor G. Freidgeimas Žalgiris
83' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor Ł. Teodorczyk Lech Poznań
87' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt Ł. Teodorczyk Lech Poznań
88' Wissel Žalgiris Wissel T. Kanai voor R. Leliuga Žalgiris
90' Eigen doelpunt Lech Poznań Eigen doelpunt L. Perič Lech Poznań
94' Tweede gele kaart Lech Poznań Tweede gele kaart voor Ł. Teodorczyk Lech Poznań
94' Rode kaart Žalgiris Rode kaart voor A. Velička Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Žalgiris
Opstellingen Lech Poznań - Žalgiris

Voorbeschouwing Lech Poznań - Žalgiris

Lech Poznań en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Lech Poznań en Žalgiris in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Žalgiris. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Žalgiris favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lech Poznań te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lech Poznań. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.