Nabeschouwing Libertas - Sarajevo (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 21:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Libertas het donderdag 11 juli 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sarajevo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Libertas - Sarajevo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Libertas - Sarajevo (1-2)

Het Europa League duel tussen Libertas en Sarajevo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sarajevo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht Sarajevo op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Haurdić. Helaas voor Sarajevo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Libertas dat via G. Morelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Todorović dacht na 46 minuten te scoren voor Sarajevo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Libertas - Sarajevo
1
2
LIVE Libertas - Sarajevo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Libertas - Sarajevo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sarajevo Doelpunt A. Haurdić Sarajevo
10' Gele kaart Libertas Gele kaart voor D. Simoncini Libertas
13' Gele kaart Libertas Gele kaart voor Matteo Camillini Libertas
28' Doelpunt Libertas Doelpunt G. Morelli Libertas
41' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor M. Tadejević Sarajevo
46' Doelpunt Sarajevo Doelpunt O. Todorović Sarajevo
46' Wissel Libertas Wissel S. Macerata voor S. Bacciocchi Libertas
52' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor A. Suljić Sarajevo
55' Wissel Libertas Wissel A. Benvenuti voor M. Molinari Libertas
66' Gele kaart Libertas Gele kaart voor F. Antonelli Libertas
71' Wissel Sarajevo Wissel A. Čulov voor M. Radulović Sarajevo
76' Wissel Sarajevo Wissel A. Aganspahić voor A. Melunović Sarajevo
82' Wissel Sarajevo Wissel A. Osmanagić voor A. Suljić Sarajevo
84' Wissel Libertas Wissel N. Polidori voor G. Morelli Libertas
Video hoogtepunten en samenvatting Libertas - Sarajevo
Opstellingen Libertas - Sarajevo

Voorbeschouwing Libertas - Sarajevo

Libertas en Sarajevo spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Libertas en Sarajevo in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sarajevo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sarajevo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Libertas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Libertas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.