Nabeschouwing Linfield - Xanthi (1-2) (na verlenging) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 20:45 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Linfield het donderdag 25 juli 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Xanthi. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - Xanthi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - Xanthi (1-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Linfield en Xanthi is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Xanthi. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Xanthi dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 27e minuut dacht Xanthi op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcelinho. Helaas voor Xanthi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut moest K. Fliskas van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Xanthi verder met een speler minder. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. M. Gault dacht na 99 minuten te scoren voor Linfield, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 105e minuut scoorde Xanthi via Marcelinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Xanthi die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Linfield - Xanthi
1
2
LIVE Linfield - Xanthi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - Xanthi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor S. Vallas Xanthi
27' Doelpunt Xanthi Doelpunt Marcelinho Xanthi
48' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Clarke Linfield
48' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor D. Komesidis Xanthi
47' Rode kaart Xanthi Rode kaart voor K. Fliskas Xanthi
46' Wissel Linfield Wissel J. Mulgrew voor J. Knowles Linfield
50' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor Paíto Xanthi
57' Wissel Xanthi Wissel M. Bertos voor D. Komesidis Xanthi
57' Wissel Xanthi Wissel D. Baxevanidis voor P. Mandalos Xanthi
63' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor D. Baxevanidis Xanthi
71' Wissel Linfield Wissel M. McAllister voor Aaron Burns Linfield
74' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Gault Linfield
91' Wissel Linfield Wissel B. McCaul voor P. Lowry Linfield
97' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor D. Goutas Xanthi
98' Wissel Xanthi Wissel S. Gohouri voor T. Vasilakakis Xanthi
99' Doelpunt Linfield Doelpunt M. Gault Linfield
105' Doelpunt Xanthi Doelpunt Marcelinho Xanthi
111' Gele kaart Linfield Gele kaart voor B. Burns Linfield
Video hoogtepunten en samenvatting Linfield - Xanthi
Opstellingen Linfield - Xanthi

Voorbeschouwing Linfield - Xanthi

Linfield en Xanthi spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Linfield en Xanthi in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Linfield. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Linfield favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Xanthi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.