Nabeschouwing Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk (2-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Lokomotiva Zagreb het donderdag 25 juli 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk (2-3)

Het Europa League duel tussen Lokomotiva Zagreb en Dinamo Minsk is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 41e minuut dacht Dinamo Minsk op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Veselinović. Helaas voor Dinamo Minsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Dinamo Minsk dat via H. Figueredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Mišić dacht na 68 minuten te scoren voor Lokomotiva Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Lokomotiva Zagreb via M. Šitum, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Dinamo Minsk via L. Veselinović de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk
2
3
LIVE Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor S. Politevich Dinamo Minsk
26' Wissel Lokomotiva Zagreb Wissel M. Pjaca voor M. Musa Lokomotiva Zagreb
40' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor M. Chago Lokomotiva Zagreb
41' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt L. Veselinović Dinamo Minsk
59' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt H. Figueredo Dinamo Minsk
65' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor T. Barbarić Lokomotiva Zagreb
65' Wissel Lokomotiva Zagreb Wissel T. Martinac voor F. Mrzljak Lokomotiva Zagreb
68' Doelpunt Lokomotiva Zagreb Doelpunt P. Mišić Lokomotiva Zagreb
72' Doelpunt Lokomotiva Zagreb Doelpunt M. Šitum Lokomotiva Zagreb
74' Wissel Dinamo Minsk Wissel N. Adamović voor I. Stasevich Dinamo Minsk
81' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor L. Mesarić Lokomotiva Zagreb
82' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt L. Veselinović Dinamo Minsk
85' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor H. Figueredo Dinamo Minsk
86' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor P. Mišić Lokomotiva Zagreb
86' Wissel Dinamo Minsk Wissel N. Korzun voor H. Figueredo Dinamo Minsk
93' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Danilov Dinamo Minsk
92' Wissel Dinamo Minsk Wissel P. Plaskonny voor L. Veselinović Dinamo Minsk
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk
Opstellingen Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk

Voorbeschouwing Lokomotiva Zagreb - Dinamo Minsk

Lokomotiva Zagreb en Dinamo Minsk spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiva Zagreb en Dinamo Minsk in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiva Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lokomotiva Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Minsk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.