Nabeschouwing Ludogorets - Chornomorets (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 7 november 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Ludogorets het donderdag 7 november 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chornomorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Sofia.

Via de Ludogorets - Chornomorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Chornomorets (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Ludogorets en Chornomorets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht Ludogorets op voorsprong te komen via een doelpunt van Juninho Quixadá. Helaas voor Ludogorets werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Chornomorets dat via O. Gai dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - Chornomorets
1
1
LIVE Ludogorets - Chornomorets 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Chornomorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Juninho Quixadá met assist van V. Misidjan Ludogorets
58' Wissel Ludogorets Wissel I. Stoyanov voor M. Aleksandrov Ludogorets
59' Wissel Chornomorets Wissel Léo Matos voor Anderson Santana Chornomorets
64' Doelpunt Chornomorets Doelpunt O. Gai met assist van I. Bobko Chornomorets
80' Wissel Ludogorets Wissel M. Burgzorg voor Juninho Quixadá Ludogorets
86' Wissel Ludogorets Wissel R. Bezjak voor Marcelinho Ludogorets
86' Wissel Chornomorets Wissel A. Didenko voor A. Antonov Chornomorets
93' Gele kaart Chornomorets Gele kaart voor F. Dja Djedjé Chornomorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Chornomorets
Opstellingen Ludogorets - Chornomorets

Voorbeschouwing Ludogorets - Chornomorets

Ludogorets en Chornomorets spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Chornomorets in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ludogorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ludogorets favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Chornomorets slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.