Nabeschouwing Maccabi Haifa - AZ (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 19 september 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Maccabi Haifa het donderdag 19 september 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de Maccabi Haifa - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - AZ (0-1)

Het Europa League duel tussen Maccabi Haifa en AZ is geëindigd in een 0-1 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 71e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Gudmundsson. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - AZ
LIVE Maccabi Haifa - AZ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart AZ Gele kaart voor C. Ortiz AZ
59' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor A. Turgeman Maccabi Haifa
63' Wissel AZ Wissel W. Overtoom voor R. Beerens AZ
63' Wissel AZ Wissel M. Martens voor V. Elm AZ
69' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Ndlovu voor Y. Katan Maccabi Haifa
70' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Yadin voor A. Turgeman Maccabi Haifa
71' Doelpunt AZ Doelpunt J. Gudmundsson AZ
73' Gele kaart AZ Gele kaart voor J. Gouweleeuw AZ
73' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor D. Ndlovu Maccabi Haifa
80' Wissel AZ Wissel D. Gorter voor N. Viergever AZ
83' Wissel Maccabi Haifa Wissel I. Vered voor E. Meshumar Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - AZ
Opstellingen Maccabi Haifa - AZ

Voorbeschouwing Maccabi Haifa - AZ

Maccabi Haifa en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Maccabi Haifa en AZ elkaar treffen in de Europa League.