Nabeschouwing Maccabi Haifa - Khazar Lankaran (2-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 19:00 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Maccabi Haifa het donderdag 18 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Khazar Lankaran.

Via de Maccabi Haifa - Khazar Lankaran live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Khazar Lankaran (2-0)

Het Europa League duel tussen Maccabi Haifa en Khazar Lankaran is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Maccabi Haifa op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Ezra. Helaas voor Maccabi Haifa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Maccabi Haifa dat via A. Turgeman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Khazar Lankaran
Goals
2
0
LIVE Maccabi Haifa - Khazar Lankaran 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Khazar Lankaran teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt H. Ezra Maccabi Haifa
46' Wissel Khazar Lankaran Wissel A. Piţ voor M. Oršulić Khazar Lankaran
55' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt A. Turgeman Maccabi Haifa
66' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Salalik voor S. Abuhatzira Maccabi Haifa
66' Wissel Khazar Lankaran Wissel Wanderson voor R. Todorov Khazar Lankaran
71' Wissel Khazar Lankaran Wissel E. Allahverdiyev voor Éder Bonfim Khazar Lankaran
74' Wissel Maccabi Haifa Wissel E. Golasa voor Y. Katan Maccabi Haifa
83' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Pilyavskiy voor A. Turgeman Maccabi Haifa
87' Gele kaart Khazar Lankaran Gele kaart voor E. Allahverdiyev Khazar Lankaran
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Khazar Lankaran
Opstellingen Maccabi Haifa - Khazar Lankaran

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maccabi Haifa - Khazar Lankaran

Maccabi Haifa en Khazar Lankaran spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Maccabi Haifa en Khazar Lankaran elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Maccabi Haifa 0
Winst Khazar Lankaran 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Opstelling Maccabi Haifa Opstelling Khazar Lankaran Live Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Live Maccabi Haifa - Khazar Lankaran kijken Maccabi Haifa - Khazar Lankaran kijken Live Maccabi Haifa - Khazar Lankaran stream Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Fox Sports Nabeschouwing Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Uitslag Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Statistieken Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Europa League 2013/2014 Maccabi Haifa - Khazar Lankaran wedden Maccabi Haifa - Khazar Lankaran gokken Maccabi Haifa - Khazar Lankaran Unibet