Nabeschouwing Maccabi Haifa - PAOK (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 7 november 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Maccabi Haifa het donderdag 7 november 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen PAOK.

Via de Maccabi Haifa - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - PAOK (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Maccabi Haifa en PAOK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - PAOK
LIVE Maccabi Haifa - PAOK 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor H. Ezra Maccabi Haifa
32' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor R. Abukarat Maccabi Haifa
34' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor S. Gozlan Maccabi Haifa
36' Gele kaart PAOK Gele kaart voor G. Katsikas PAOK
46' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Abuhatzira voor S. Gozlan Maccabi Haifa
58' Wissel Maccabi Haifa Wissel Rayo voor I. Vered Maccabi Haifa
62' Wissel PAOK Wissel D. Salpingidis voor S. Ninis PAOK
68' Wissel PAOK Wissel S. Oliseh voor M. Stoch PAOK
79' Wissel Maccabi Haifa Wissel I. Raiyan voor D. Ndlovu Maccabi Haifa
93' Gele kaart PAOK Gele kaart voor I. Skondras PAOK
91' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Lino PAOK
90' Wissel PAOK Wissel Lino voor Lucas PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - PAOK
Opstellingen Maccabi Haifa - PAOK

Voorbeschouwing Maccabi Haifa - PAOK

Maccabi Haifa en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Haifa en PAOK in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor PAOK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PAOK favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maccabi Haifa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maccabi Haifa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.