Nabeschouwing Maccabi Haifa - Ventspils (3-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 18:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Maccabi Haifa het donderdag 8 augustus 2013 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ventspils.

Via de Maccabi Haifa - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Ventspils (3-0)

Het Europa League duel tussen Maccabi Haifa en Ventspils is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Maccabi Haifa op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Smirnovs. Helaas voor Maccabi Haifa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Maccabi Haifa dat via Rayo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rayo dacht na 53 minuten te scoren voor Maccabi Haifa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Ventspils
3
0
LIVE Maccabi Haifa - Ventspils 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor D. Keinan Maccabi Haifa
29' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor R. Freidgeimas Ventspils
35' Eigen doelpunt Maccabi Haifa Eigen doelpunt V. Smirnovs Maccabi Haifa
41' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Rayo Maccabi Haifa
43' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor S. Paulius Ventspils
53' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Rayo Maccabi Haifa
58' Wissel Maccabi Haifa Wissel E. Gabai voor E. Meshumar Maccabi Haifa
63' Wissel Maccabi Haifa Wissel R. Abukarat voor Rayo Maccabi Haifa
64' Wissel Ventspils Wissel J. Žigajevs voor S. Paulius Ventspils
68' Wissel Maccabi Haifa Wissel I. Raiyan voor A. Turgeman Maccabi Haifa
71' Wissel Ventspils Wissel V. Kozlovs voor V. Yanchuk Ventspils
85' Wissel Ventspils Wissel O. Žatkins voor T. Tarkhnishvili Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Ventspils
Opstellingen Maccabi Haifa - Ventspils

Voorbeschouwing Maccabi Haifa - Ventspils

Maccabi Haifa en Ventspils spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Haifa en Ventspils in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.