Nabeschouwing Maribor - Rubin Kazan' (2-5) || Europa League 2013/2014

Donderdag 19 september 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Maribor het donderdag 19 september 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'.

Via de Maribor - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Rubin Kazan' (2-5)

Het Europa League duel tussen Maribor en Rubin Kazan' is geëindigd in een 2-5 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Karadeniz. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Rubin Kazan dat via Marcano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Milec dacht na 35 minuten te scoren voor Maribor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Rubin Kazan via R. Eremenko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Maribor via N. Fajić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde S. Rondón namens Rubin Kazan. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 94e minuut leek A. Ryazantsev te scoren voor Rubin Kazan, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Rubin Kazan'
2
5
LIVE Maribor - Rubin Kazan' 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Mejač Maribor
23' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt G. Karadeniz met assist van C. Mavinga Rubin Kazan
27' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Marcano met assist van B. Natcho Rubin Kazan
35' Doelpunt Maribor Doelpunt M. Milec met assist van Ž. Filipović Maribor
42' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor W. Mubarak Rubin Kazan
44' Wissel Maribor Wissel D. Trajkovski voor Arghus Maribor
59' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor César Navas Rubin Kazan
63' Wissel Rubin Kazan Wissel R. Eremenko voor W. Mubarak Rubin Kazan
64' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Milec Maribor
64' Wissel Maribor Wissel N. Fajić voor J. Mendy Maribor
69' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt R. Eremenko met assist van O. Kuzmin Rubin Kazan
73' Doelpunt Maribor Doelpunt N. Fajić Maribor
74' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor O. Kuzmin Rubin Kazan
76' Wissel Maribor Wissel M. Črnic voor G. Cvijanovič Maribor
90' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt S. Rondón met assist van A. Ryazantsev Rubin Kazan
94' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Ryazantsev met assist van O. Kuzmin Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Rubin Kazan'
Opstellingen Maribor - Rubin Kazan'

Voorbeschouwing Maribor - Rubin Kazan'

Maribor en Rubin Kazan' spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Maribor en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Europa League.