Nabeschouwing Maribor - Wigan Athletic (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 12 december 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Maribor het donderdag 12 december 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic.

Via de Maribor - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Wigan Athletic (2-1)

Het Europa League duel tussen Maribor en Wigan Athletic is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Wigan Athletic op voorsprong te komen via een doelpunt van Jordi Gómez. Helaas voor Wigan Athletic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut kreeg C. McCann van Wigan Athletic voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Wigan Athletic de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. D. Mezga dacht na 43 minuten te scoren voor Maribor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Maribor via Ž. Filipović, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 74e minuut moest Maribor verder met een man minder, nadat A. Mertelj een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Wigan Athletic
2
1
LIVE Maribor - Wigan Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor R. Espinoza Wigan Athletic
20' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. McCann Wigan Athletic
40' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Arghus Maribor
41' Penalty Wigan Athletic Penalty Jordi Gómez Wigan Athletic
42' Tweede gele kaart Wigan Athletic Tweede gele kaart voor C. McCann Wigan Athletic
43' Doelpunt Maribor Doelpunt D. Mezga Maribor
46' Wissel Wigan Athletic Wissel B. Watson voor C. McManaman Wigan Athletic
54' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Marcos Tavares Maribor
59' Doelpunt Maribor Doelpunt Ž. Filipović met assist van D. Mezga Maribor
65' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Mertelj Maribor
65' Wissel Wigan Athletic Wissel M. Fortuné voor N. Powell Wigan Athletic
74' Tweede gele kaart Maribor Tweede gele kaart voor A. Mertelj Maribor
75' Wissel Wigan Athletic Wissel E. Boyce voor J. McArthur Wigan Athletic
78' Wissel Maribor Wissel G. Cvijanovič voor Marcos Tavares Maribor
81' Wissel Maribor Wissel M. Črnic voor D. Mezga Maribor
83' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Viler Maribor
86' Wissel Maribor Wissel J. Mendy voor N. Fajić Maribor
88' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Rogne Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Wigan Athletic
Opstellingen Maribor - Wigan Athletic

Voorbeschouwing Maribor - Wigan Athletic

Maribor en Wigan Athletic spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en Wigan Athletic in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wigan Athletic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maribor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maribor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.