Nabeschouwing Milsami - Shakhtyor (1-1) (4-2 na strafschoppen) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 17:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Milsami het donderdag 25 juli 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtyor. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexul Sportiv Raional in Orhei.

Via de Milsami - Shakhtyor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milsami - Shakhtyor (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Milsami en Shakhtyor is geëindigd in een overwinning voor Milsami. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Milsami het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

In de 6e minuut dacht Milsami op voorsprong te komen via een doelpunt van Guilherme. Helaas voor Milsami werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Shakhtyor dat via N. Kashevski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Milsami verder met een man minder nadat A. Negai een rode kaart had gekregen. Het lukte Shakhtyor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen.

In de 114e minuut werd K. Vergeychik van Shakhtyor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Shakhtyor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Milsami, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Milsami - Shakhtyor
1
1
LIVE Milsami - Shakhtyor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milsami - Shakhtyor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Milsami Doelpunt Guilherme Milsami
30' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt N. Kashevski Shakhtyor
51' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor E. Postnikov Shakhtyor
64' Wissel Shakhtyor Wissel A. Rios voor D. Osipenko Shakhtyor
81' Wissel Shakhtyor Wissel Y. Kovalev voor S. Balanovich Shakhtyor
90' Rode kaart Milsami Rode kaart voor A. Negai Milsami
92' Wissel Milsami Wissel G. Bantîş voor G. Andronic Milsami
102' Wissel Milsami Wissel A. Ciofu voor P. Leucă Milsami
106' Wissel Shakhtyor Wissel K. Vergeychik voor A. Soro Shakhtyor
114' Rode kaart Shakhtyor Rode kaart voor K. Vergeychik Shakhtyor
119' Wissel Milsami Wissel C. Iavorschi voor V. Bolohan Milsami
Video hoogtepunten en samenvatting Milsami - Shakhtyor
Opstellingen Milsami - Shakhtyor

Voorbeschouwing Milsami - Shakhtyor

Milsami en Shakhtyor spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Milsami en Shakhtyor in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.