Nabeschouwing Mladost - MOL Vidi (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 17:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Mladost het donderdag 11 juli 2013 om 17:30 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Mladost - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladost - MOL Vidi (1-0)

Het Europa League duel tussen Mladost en MOL Vidi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mladost. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor B. Marković van Mladost. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. In de 92e minuut was het Mladost dat via I. Knežević dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mladost - MOL Vidi
1
0
LIVE Mladost - MOL Vidi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladost - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor R. Szolnoki MOL Fehérvár
56' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Vitor Gomes MOL Fehérvár
56' Wissel MOL Fehérvár Wissel Paraiba voor Filipe Oliveira MOL Fehérvár
70' Wissel Mladost Wissel I. Knežević voor B. Kaljević Mladost
75' Gele kaart Mladost Gele kaart voor B. Marković Mladost
80' Wissel MOL Fehérvár Wissel L. Kleinheisler voor Á. Gyurcsó MOL Fehérvár
82' Tweede gele kaart Mladost Tweede gele kaart voor B. Marković Mladost
82' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Marco Caneira MOL Fehérvár
88' Wissel Mladost Wissel M. Pavićević voor D. Tomić Mladost
92' Penalty Mladost Penalty I. Knežević Mladost
Video hoogtepunten en samenvatting Mladost - MOL Vidi
Opstellingen Mladost - MOL Vidi

Voorbeschouwing Mladost - MOL Vidi

Mladost en MOL Vidi spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Mladost en MOL Vidi in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor MOL Vidi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is MOL Vidi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Mladost te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mladost. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.