Nabeschouwing Nice - Apollon (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 29 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Nice het donderdag 29 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal du Ray (Nice) in Nice.

Via de Nice - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Apollon (1-0)

Het Europa League duel tussen Nice en Apollon is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Nice op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Cvitanich. Helaas voor Nice werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nice - Apollon
1
0
LIVE Nice - Apollon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Nice Doelpunt D. Cvitanich met assist van N. Mendy Nice
10' Gele kaart Nice Gele kaart voor T. Kolodziejczak Nice
10' Gele kaart Apollon Gele kaart voor F. Papoulis Apollon
15' Gele kaart Apollon Gele kaart voor O. Dănănae Apollon
33' Gele kaart Apollon Gele kaart voor G. Sangoy Apollon
42' Gele kaart Apollon Gele kaart voor Roberto Apollon
58' Gele kaart Apollon Gele kaart voor G. Vasiliou Apollon
59' Gele kaart Nice Gele kaart voor J. Pied Nice
66' Wissel Nice Wissel G. Puel voor K. Gomis Nice
72' Wissel Apollon Wissel C. Kyriakou voor F. Papoulis Apollon
76' Wissel Nice Wissel A. Bosetti voor J. Pied Nice
77' Gele kaart Apollon Gele kaart voor C. Kyriakou Apollon
88' Gele kaart Nice Gele kaart voor J. Amavi Nice
90' Gele kaart Nice Gele kaart voor N. Mendy Nice
90' Gele kaart Apollon Gele kaart voor G. Merkis Apollon
96' Wissel Apollon Wissel A. Konstantinou voor B. Robert Apollon
93' Wissel Apollon Wissel D. Haber voor C. Kyriakou Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Apollon
Opstellingen Nice - Apollon

Voorbeschouwing Nice - Apollon

Nice en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Apollon in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Apollon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Apollon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nice te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nice. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.