Nabeschouwing Nõmme Kalju - Dnipro Dnipropetrovsk (1-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Nõmme Kalju het donderdag 22 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dnipro Dnipropetrovsk. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Nõmme Kalju - Dnipro Dnipropetrovsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - Dnipro Dnipropetrovsk (1-3)

Het Europa League duel tussen Nõmme Kalju en Dnipro Dnipropetrovsk is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Dnipro Dnipropetrovsk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Dnipro Dnipropetrovsk op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Seleznyov. Helaas voor Dnipro Dnipropetrovsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Dnipro Dnipropetrovsk dat via Giuliano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Zozulya dacht na 53 minuten te scoren voor Dnipro Dnipropetrovsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Nõmme Kalju via J. Toomet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - Dnipro Dnipropetrovsk
1
3
LIVE Nõmme Kalju - Dnipro Dnipropetrovsk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - Dnipro Dnipropetrovsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor Y. Ceesay Nõmme Kalju
23' Penalty Dnipro Dnipropetrovsk Penalty Y. Seleznyov Dnipro Dnipropetrovsk
36' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt Giuliano met assist van Y. Konoplyanka Dnipro Dnipropetrovsk
36' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor D. Quintieri Nõmme Kalju
42' Wissel Nõmme Kalju Wissel J. Toomet voor Y. Ceesay Nõmme Kalju
53' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt R. Zozulya met assist van Giuliano Dnipro Dnipropetrovsk
54' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt J. Toomet met assist van E. Puri Nõmme Kalju
61' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor H. Wakui Nõmme Kalju
69' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel A. Kobakhidze voor Giuliano Dnipro Dnipropetrovsk
75' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel S. Politylo voor Y. Seleznyov Dnipro Dnipropetrovsk
80' Wissel Nõmme Kalju Wissel T. Neemelo voor V. Voskoboinikov Nõmme Kalju
92' Wissel Nõmme Kalju Wissel Jefferson voor E. Puri Nõmme Kalju