Nabeschouwing Olimpija - Žilina (3-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 20:45 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Olimpija het donderdag 18 juli 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Žilina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Žilina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Žilina (3-1)

Het Europa League duel tussen Olimpija en Žilina is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Olimpija op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Šporar. Helaas voor Olimpija werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Olimpija dat via E. Đurkovič dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 41e minuut moest Olimpija verder met een man minder nadat A. Mlinar een rode kaart had gekregen. Het lukte Žilina in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 46e minuut moest Žilina verder met een man minder, nadat B. Babatounde een tweede gele kaart kreeg. Na 82 minuten spelen wist Žilina via M. Škvarka de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde Đ. Ivelja namens Olimpija. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olimpija - Žilina
3
1
LIVE Olimpija - Žilina 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Žilina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Olimpija Doelpunt A. Šporar Olimpija
26' Doelpunt Olimpija Doelpunt E. Đurkovič Olimpija
37' Gele kaart Žilina Gele kaart voor B. Babatounde Žilina
41' Rode kaart Olimpija Rode kaart voor A. Mlinar Olimpija
42' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor A. Zarifovič Olimpija
46' Tweede gele kaart Žilina Tweede gele kaart voor B. Babatounde Žilina
46' Wissel Olimpija Wissel N. Mitrovič voor E. Đurkovič Olimpija
46' Wissel Žilina Wissel M. Škvarka voor J. Paur Žilina
61' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor D. Trifkovič Olimpija
63' Wissel Žilina Wissel D. Guba voor J. Mihalík Žilina
68' Gele kaart Žilina Gele kaart voor V. Pecovsky Žilina
69' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Z. Zeba Olimpija
73' Wissel Olimpija Wissel J. Etémé Mbatama voor Z. Zeba Olimpija
77' Wissel Olimpija Wissel F. Valenčič voor A. Šporar Olimpija
82' Doelpunt Žilina Doelpunt M. Škvarka Žilina
85' Gele kaart Žilina Gele kaart voor T. Hučko Žilina
93' Doelpunt Olimpija Doelpunt Đ. Ivelja Olimpija