Nabeschouwing Omonia Nicosia - Astra (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Omonia Nicosia het donderdag 25 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Astra. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Omonia Nicosia - Astra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Astra (1-2)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en Astra is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Astra. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Astra op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Scaramozzino. Helaas voor Astra werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Omonia Nicosia dat via L. Gikiewicz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut kreeg V. Laban van Astra voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Astra de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 69e minuut scoorde Astra via C. Budescu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Omonia Nicosia - Astra
1
2
LIVE Omonia Nicosia - Astra 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Astra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Astra Gele kaart voor V. Laban Astra
39' Eigen doelpunt Astra Eigen doelpunt A. Scaramozzino Astra
46' Wissel Omonia Nicosia Wissel G. Efrem voor A. Taylor Omonia Nicosia
49' Gele kaart Astra Gele kaart voor C. Budescu Astra
54' Gele kaart Astra Gele kaart voor K. Fatai Astra
55' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt L. Gikiewicz Omonia Nicosia
59' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor José Omonia Nicosia
59' Wissel Astra Wissel S. Bukari voor K. Fatai Astra
60' Gele kaart Astra Gele kaart voor V. Găman Astra
60' Tweede gele kaart Astra Tweede gele kaart voor V. Laban Astra
69' Doelpunt Astra Doelpunt C. Budescu Astra
75' Wissel Omonia Nicosia Wissel Platini voor José Omonia Nicosia
75' Wissel Astra Wissel G. Enache voor F. Tembo Astra
80' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Nuno Assis Omonia Nicosia
86' Wissel Astra Wissel Ş. Bărboianu voor S. Bukari Astra
96' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor A. Scaramozzino Omonia Nicosia
91' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Platini Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Astra
Opstellingen Omonia Nicosia - Astra

Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Astra

Omonia Nicosia en Astra spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Omonia Nicosia en Astra in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.