Nabeschouwing Paços de Ferreira - Fiorentina (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 28 november 2013 - 21:05 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Paços de Ferreira het donderdag 28 november 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Paços de Ferreira - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Fiorentina (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Fiorentina
LIVE Paços de Ferreira - Fiorentina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Bakić Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel D. Pizarro voor M. Bakić Fiorentina
59' Wissel Paços de Ferreira Wissel P. Hurtado voor Bebé Paços de Ferreira
62' Wissel Fiorentina Wissel J. Cuadrado voor M. Ambrosini Fiorentina
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Pizarro Fiorentina
71' Wissel Paços de Ferreira Wissel Sergio Oliveira voor Rúben Ribeiro Paços de Ferreira
74' Wissel Fiorentina Wissel O. Iakovenko voor J. Iličić Fiorentina
79' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Tiago Valente Paços de Ferreira
92' Wissel Paços de Ferreira Wissel Romeu voor J. Seri Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Fiorentina
Opstellingen Paços de Ferreira - Fiorentina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Fiorentina

Paços de Ferreira en Fiorentina spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Fiorentina in de Europa League vond plaats op 19 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 1 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 0
Winst Fiorentina 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Paços de Ferreira - Fiorentina Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Fiorentina Live Paços de Ferreira - Fiorentina Live Paços de Ferreira - Fiorentina kijken Paços de Ferreira - Fiorentina kijken Live Paços de Ferreira - Fiorentina stream Paços de Ferreira - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Fiorentina Uitslag Paços de Ferreira - Fiorentina Statistieken Paços de Ferreira - Fiorentina Europa League 2013/2014 Paços de Ferreira - Fiorentina wedden Paços de Ferreira - Fiorentina gokken Paços de Ferreira - Fiorentina Unibet