Nabeschouwing Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 12 december 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Pandurii Târgu Jiu het donderdag 12 december 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Cluj Arena in Cluj-Napoca.

Via de Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Pandurii Târgu Jiu en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor André Leão van Paços de Ferreira. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 88e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira
LIVE Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ricardo Paços de Ferreira
29' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Filipe Anunciacao Paços de Ferreira
30' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Tony Paços de Ferreira
44' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor André Leão Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel Sergio Oliveira voor J. Seri Paços de Ferreira
58' Wissel Pandurii Târgu Jiu Wissel A. Buleică voor Alex Pandurii Târgu Jiu
70' Wissel Pandurii Târgu Jiu Wissel Paulinho voor A. Ciucur Pandurii Târgu Jiu
73' Wissel Paços de Ferreira Wissel Bebé voor Manuel José Paços de Ferreira
82' Wissel Pandurii Târgu Jiu Wissel C. Cristea voor V. Nicoară Pandurii Târgu Jiu
88' Gele kaart Pandurii Târgu Jiu Gele kaart voor P. Christou Pandurii Târgu Jiu
88' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor André Leão Paços de Ferreira
89' Wissel Paços de Ferreira Wissel Romeu voor Carlão Paços de Ferreira
91' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Degrá Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira
Opstellingen Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Pandurii Târgu Jiu - Paços de Ferreira

Pandurii Târgu Jiu en Paços de Ferreira spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Pandurii Târgu Jiu en Paços de Ferreira in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.