Nabeschouwing Pandurii Târgu Jiu - Sporting Braga (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Pandurii Târgu Jiu het donderdag 22 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Cluj Arena in Cluj-Napoca.

Via de Pandurii Târgu Jiu - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pandurii Târgu Jiu - Sporting Braga (0-1)

Het Europa League duel tussen Pandurii Târgu Jiu en Sporting Braga is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Yazalde. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pandurii Târgu Jiu - Sporting Braga
LIVE Pandurii Târgu Jiu - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pandurii Târgu Jiu - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Yazalde met assist van Alan Sporting Braga
52' Gele kaart Pandurii Târgu Jiu Gele kaart voor V. Nicoară Pandurii Târgu Jiu
52' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Yazalde Sporting Braga
55' Wissel Pandurii Târgu Jiu Wissel A. Buleică voor V. Nicoară Pandurii Târgu Jiu
56' Wissel Pandurii Târgu Jiu Wissel Sipo voor I. Mamele Pandurii Târgu Jiu
64' Wissel Sporting Braga Wissel F. Pardo voor Salvador Agra Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel Custodio voor Alan Sporting Braga
79' Gele kaart Pandurii Târgu Jiu Gele kaart voor N. Breeveld Pandurii Târgu Jiu
80' Wissel Pandurii Târgu Jiu Wissel A. Adrović voor N. Breeveld Pandurii Târgu Jiu
96' Wissel Sporting Braga Wissel João Pedro voor Rúben Micael Sporting Braga