Nabeschouwing PAOK - AZ (2-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 12 december 2013 - 21:05 uur

PAOK - AZ

In de Europa League 2013/2014 neemt PAOK het donderdag 12 december 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de PAOK - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - AZ (2-2)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen PAOK en AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 31e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Lam. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het PAOK dat via Lucas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Gorter dacht na 71 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde PAOK via S. Pozoglou, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PAOK - AZ
2
2
LIVE PAOK - AZ 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt AZ Doelpunt T. Lam met assist van W. Overtoom AZ
36' Gele kaart AZ Gele kaart voor N. Gudelj AZ
37' Penalty PAOK Penalty Lucas PAOK
37' Gele kaart AZ Gele kaart voor F. Lewis AZ
54' Wissel AZ Wissel J. Gudmundsson voor F. Lewis AZ
56' Wissel PAOK Wissel I. Skondras voor D. Konstantinidis PAOK
64' Wissel PAOK Wissel T. Necid voor S. Athanasiadis PAOK
71' Penalty AZ Penalty D. Gorter AZ
74' Wissel PAOK Wissel S. Pozoglou voor M. Stoch PAOK
74' Wissel AZ Wissel A. Jóhannsson voor W. Overtoom AZ
89' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. Gorter AZ
89' Wissel AZ Wissel J. van Overeem voor R. Haps AZ
94' Doelpunt PAOK Doelpunt S. Pozoglou met assist van Lucas PAOK
91' Gele kaart AZ Gele kaart voor A. Jóhannsson AZ
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - AZ
Opstellingen PAOK - AZ

Voorbeschouwing PAOK - AZ

PAOK en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en AZ in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.