Nabeschouwing PSV - Dinamo Zagreb (2-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 7 november 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt PSV het donderdag 7 november 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de PSV - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Dinamo Zagreb (2-0)

Het Europa League duel tussen PSV en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Maher. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het PSV dat via O. Toivonen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - Dinamo Zagreb
2
0
LIVE PSV - Dinamo Zagreb 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt PSV Doelpunt A. Maher met assist van L. Narsingh PSV
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Rukavina voor Ruben Lima Dinamo Zagreb
57' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van L. Narsingh PSV
59' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Antolić Dinamo Zagreb
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Čop voor E. Soudani Dinamo Zagreb
69' Wissel PSV Wissel M. Jørgensen voor J. Hendrix PSV
70' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
76' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor L. Narsingh PSV
78' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Halilović voor Sammir Dinamo Zagreb
80' Wissel PSV Wissel O. Hiljemark voor S. Schaars PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Dinamo Zagreb
Opstellingen PSV - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing PSV - Dinamo Zagreb

PSV en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.