Nabeschouwing Rapid Wien - Asteras Tripolis (3-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 20:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Rapid Wien het donderdag 8 augustus 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Asteras Tripolis.

Via de Rapid Wien - Asteras Tripolis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Asteras Tripolis (3-1)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Asteras Tripolis is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Petsos. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Asteras Tripolis dat via S. Grazzini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Schaub dacht na 62 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Rapid Vienna via L. Schaub, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Asteras Tripolis
3
1
LIVE Rapid Wien - Asteras Tripolis 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Asteras Tripolis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Petsos Rapid Vienna
46' Wissel Asteras Tripolis Wissel S. Grazzini voor G. Zisopoulos Asteras Tripolis
57' Doelpunt Asteras Tripolis Doelpunt S. Grazzini Asteras Tripolis
61' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Schaub voor M. Sabitzer Rapid Vienna
62' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Schaub Rapid Vienna
67' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Hofmann Rapid Vienna
68' Wissel Asteras Tripolis Wissel Juanma voor J. Barrales Asteras Tripolis
70' Wissel Asteras Tripolis Wissel A. Bakasetas voor Ximo Navarro Asteras Tripolis
71' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Boyd Rapid Vienna
75' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Trimmel Rapid Vienna
80' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Grozurek voor S. Hofmann Rapid Vienna
85' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Schaub Rapid Vienna
88' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Schrammel Rapid Vienna
88' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Pavelic voor G. Burgstaller Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Asteras Tripolis
Opstellingen Rapid Wien - Asteras Tripolis

Voorbeschouwing Rapid Wien - Asteras Tripolis

Rapid Wien en Asteras Tripolis spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Asteras Tripolis in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.