Nabeschouwing Rapid Wien - Thun (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 28 november 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Rapid Wien het donderdag 28 november 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Thun. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Thun live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Thun (2-1)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Thun is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Boyd. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Thun dat via B. Sadik dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Bošković dacht na 64 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Thun
2
1
LIVE Rapid Wien - Thun 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Thun teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Boyd Rapid Vienna
37' Gele kaart Thun Gele kaart voor B. Lüthi Thun
46' Wissel Thun Wissel L. Schenkel voor T. Reinmann Thun
55' Gele kaart Thun Gele kaart voor L. Zuffi Thun
59' Wissel Thun Wissel B. Sadik voor L. Zuffi Thun
59' Wissel Thun Wissel J. Martínez voor Nelson Ferreira Thun
62' Doelpunt Thun Doelpunt B. Sadik met assist van A. Wittwer Thun
64' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt B. Bošković met assist van G. Burgstaller Rapid Vienna
65' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Behrendt voor B. Bošković Rapid Vienna
80' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Schaub voor M. Sabitzer Rapid Vienna
86' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Starkl voor S. Hofmann Rapid Vienna
87' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Starkl Rapid Vienna
94' Gele kaart Thun Gele kaart voor F. Sulmoni Thun
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Thun
Opstellingen Rapid Wien - Thun

Voorbeschouwing Rapid Wien - Thun

Rapid Wien en Thun spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Thun in de Europa League vond plaats op 19 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Thun. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Thun favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rapid Wien te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rapid Wien. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.