Nabeschouwing Rosenborg - Crusaders (7-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Rosenborg het donderdag 11 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders.

Via de Rosenborg - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Crusaders (7-2)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Crusaders is geëindigd in een 7-2 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Høiland. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Rosenborg dat via J. Chibuike dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Leeman dacht na 49 minuten te scoren voor Crusaders, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Rosenborg via J. Chibuike, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 57 minuten spelen wist Rosenborg via B. Dočkal de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut scoorde T. Mikkelsen namens Rosenborg. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 68e minuut leek J. Owens te scoren voor Crusaders, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 72e minuut leek A. Sørloth te scoren voor Rosenborg, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek J. Svensson te scoren voor Rosenborg, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Crusaders
7
2
LIVE Rosenborg - Crusaders 7-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Dorsin Rosenborg
15' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Høiland Rosenborg
35' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Chibuike Rosenborg
46' Wissel Rosenborg Wissel C. Gamboa voor M. Dorsin Rosenborg
49' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Leeman Crusaders
50' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Chibuike Rosenborg
57' Doelpunt Rosenborg Doelpunt B. Dočkal Rosenborg
60' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Mikkelsen Rosenborg
60' Wissel Rosenborg Wissel A. Sørloth voor J. Chibuike Rosenborg
63' Wissel Crusaders Wissel G. McCutcheon voor P. Heatley Crusaders
64' Wissel Crusaders Wissel D. McMaster voor J. Robinson Crusaders
64' Wissel Crusaders Wissel M. King voor A. Watson Crusaders
68' Doelpunt Crusaders Doelpunt J. Owens Crusaders
72' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Sørloth Rosenborg
73' Wissel Rosenborg Wissel J. Svensson voor D. Berntsen Rosenborg
90' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Svensson Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Crusaders
Opstellingen Rosenborg - Crusaders

Voorbeschouwing Rosenborg - Crusaders

Rosenborg en Crusaders spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Crusaders in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Rosenborg favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Crusaders slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.