Nabeschouwing Rubin Kazan' - Maribor (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 28 november 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Rubin Kazan' het donderdag 28 november 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maribor.

Via de Rubin Kazan' - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Maribor (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Maribor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 43e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Natcho. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Maribor dat via D. Mezga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Maribor
1
1
LIVE Rubin Kazan' - Maribor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Marcano Rubin Kazan
36' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Derviševič Maribor
43' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt B. Natcho Rubin Kazan
54' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor B. Natcho Rubin Kazan
60' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Rondón voor A. Ryazantsev Rubin Kazan
61' Wissel Rubin Kazan Wissel R. Mukhametshin voor A. Prudnikov Rubin Kazan
64' Wissel Maribor Wissel M. Črnic voor A. Derviševič Maribor
74' Wissel Rubin Kazan Wissel Y. MVila voor R. Eremenko Rubin Kazan
76' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Kulik Rubin Kazan
77' Wissel Maribor Wissel G. Cvijanovič voor A. Mertelj Maribor
78' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Črnic Maribor
83' Wissel Maribor Wissel L. Zahovič voor D. Bohar Maribor
86' Doelpunt Maribor Doelpunt D. Mezga met assist van L. Zahovič Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Maribor
Opstellingen Rubin Kazan' - Maribor

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Maribor

Rubin Kazan' en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Maribor in de Europa League vond plaats op 19 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Maribor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.