Nabeschouwing Rubin Kazan' - Real Betis (0-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 27 februari 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Rubin Kazan' het donderdag 27 februari 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rubin in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Real Betis (0-2)

Het Europa League duel tussen Rubin Kazan' en Real Betis is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van Nono. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Real Betis dat via Rubén Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Real Betis
LIVE Rubin Kazan' - Real Betis 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Sharonov Rubin Kazan
28' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Mukhametshin Rubin Kazan
43' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Nono Real Betis
44' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Kislyak Rubin Kazan
45' Doelpunt Real Betis Doelpunt Nono Real Betis
46' Wissel Rubin Kazan Wissel W. Mubarak voor R. Mukhametshin Rubin Kazan
64' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro met assist van Léo Baptistão Real Betis
70' Wissel Real Betis Wissel Salva Sevilla voor C. Mabwati Real Betis
72' Wissel Rubin Kazan Wissel César Navas voor R. Sharonov Rubin Kazan
75' Wissel Rubin Kazan Wissel R. Abışov voor Y. MVila Rubin Kazan
79' Wissel Real Betis Wissel José Caro voor Nono Real Betis
81' Wissel Real Betis Wissel Francisco Varela voor Rubén Castro Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Real Betis
Opstellingen Rubin Kazan' - Real Betis

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Real Betis

Rubin Kazan' en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Real Betis in de Europa League vond plaats op 20 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.