Nabeschouwing Salzburg - Athletic Club (0-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 3 november 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Salzburg het donderdag 3 november 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena (Leipzig) in Leipzig.

Via de Salzburg - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Athletic Club (0-1)

Het Europa League duel tussen Salzburg en Athletic Club is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 37e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Ander Herrera. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Athletic Club
LIVE Salzburg - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Jantscher Salzburg
31' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Maierhofer Salzburg
33' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor I. Sekagya Salzburg
37' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Ander Herrera Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Toquero voor Muniain Athletic Club
48' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Ander Herrera Athletic Club
55' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Leitgeb Salzburg
58' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
61' Wissel Salzburg Wissel Leonardo voor J. Jantscher Salzburg
63' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Toquero Athletic Club
68' Wissel Athletic Club Wissel F. Amorebieta voor Iturraspe Athletic Club
69' Wissel Salzburg Wissel R. Wallner voor S. Cziommer Salzburg
85' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
85' Wissel Salzburg Wissel G. Teigl voor I. Sekagya Salzburg
87' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Javi Martínez Athletic Club
88' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor Susaeta Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Athletic Club
Opstellingen Salzburg - Athletic Club

Voorbeschouwing Salzburg - Athletic Club

Salzburg en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Athletic Club in de Europa League vond plaats op 20 oktober 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.