Nabeschouwing Salzburg - Elfsborg (4-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 19 september 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Salzburg het donderdag 19 september 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Elfsborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena, Harrison in Harrison.

Via de Salzburg - Elfsborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Elfsborg (4-0)

Het Europa League duel tussen Salzburg en Elfsborg is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van Alan. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Salzburg dat via Soriano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Soriano dacht na 69 minuten te scoren voor Salzburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Salzburg via Soriano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Elfsborg
4
0
LIVE Salzburg - Elfsborg 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Elfsborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor J. Larsson Elfsborg
36' Doelpunt Salzburg Doelpunt Alan met assist van K. Kampl Salzburg
37' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor J. Jørgensen Elfsborg
44' Penalty Salzburg Penalty Soriano Salzburg
46' Wissel Elfsborg Wissel M. Rohdén voor J. Jørgensen Elfsborg
47' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
54' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor S. Ishizaki Elfsborg
56' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Schwegler Salzburg
64' Wissel Salzburg Wissel M. Hinteregger voor Rodnei Salzburg
69' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano met assist van Alan Salzburg
71' Wissel Elfsborg Wissel Mohamed Bangura voor N. Hult Elfsborg
72' Wissel Salzburg Wissel Valon Berisha voor K. Kampl Salzburg
78' Wissel Elfsborg Wissel J. Keene voor L. Nilsson Elfsborg
79' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano met assist van Valon Berisha Salzburg
81' Wissel Salzburg Wissel H. Nielsen voor Soriano Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Elfsborg
Opstellingen Salzburg - Elfsborg

Voorbeschouwing Salzburg - Elfsborg

Salzburg en Elfsborg spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Elfsborg elkaar treffen in de Europa League.