Nabeschouwing Salzburg - Standard Luik (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 24 oktober 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Salzburg het donderdag 24 oktober 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena, Harrison in Harrison.

Via de Salzburg - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Standard Luik (2-1)

Het Europa League duel tussen Salzburg en Standard Luik is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Carcela van Standard Liège. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 38e minuut het veld moest verlaten. In de 42e minuut kreeg S. Mané van Salzburg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Salzburg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Soriano dacht na 53 minuten te scoren voor Salzburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 67e minuut werd Kanu van Standard Liège met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Standard Liège het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 85 minuten spelen wist Salzburg via André Ramalho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde G. Mujangi Bia namens Standard Liège. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Standard Luik
2
1
LIVE Salzburg - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
15' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Mané Salzburg
27' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela Standard Liège
38' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor M. Carcela Standard Liège
42' Tweede gele kaart Salzburg Tweede gele kaart voor S. Mané Salzburg
51' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Ezekiel Standard Liège
53' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano Salzburg
59' Wissel Standard Liège Wissel M. Batshuayi voor P. MPoku Standard Liège
60' Wissel Salzburg Wissel Valon Berisha voor Soriano Salzburg
63' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Ilsanker Salzburg
67' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor Kanu Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel T. Ben Haim voor I. Ezekiel Standard Liège
76' Wissel Standard Liège Wissel G. Mujangi Bia voor W. Vainqueur Standard Liège
82' Wissel Salzburg Wissel F. Schiemer voor C. Leitgeb Salzburg
85' Doelpunt Salzburg Doelpunt André Ramalho met assist van K. Kampl Salzburg
86' Wissel Salzburg Wissel H. Nielsen voor Alan Salzburg
88' Penalty Standard Liège Penalty G. Mujangi Bia Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Standard Luik
Opstellingen Salzburg - Standard Luik

Voorbeschouwing Salzburg - Standard Luik

Salzburg en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Standard Luik in de Europa League vond plaats op 25 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 1 keer wist de ploeg van Salzburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Salzburg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.