Nabeschouwing Salzburg - Žalgiris (5-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Salzburg het donderdag 22 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena, Harrison in Harrison.

Via de Salzburg - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Žalgiris (5-0)

Het Europa League duel tussen Salzburg en Žalgiris is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van Soriano. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Salzburg dat via Soriano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Mané dacht na 40 minuten te scoren voor Salzburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Salzburg via Soriano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Salzburg via S. Hierländer de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Žalgiris
5
0
LIVE Salzburg - Žalgiris 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor A. Skerla Žalgiris
29' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano met assist van Alan Salzburg
37' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano met assist van K. Kampl Salzburg
40' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Mané met assist van Soriano Salzburg
46' Wissel Žalgiris Wissel P. Janušauskas voor R. Leliuga Žalgiris
46' Wissel Žalgiris Wissel S. Nyuiadzi voor V. Šilėnas Žalgiris
63' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano met assist van S. Hierländer Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel Valon Berisha voor Soriano Salzburg
68' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Hierländer met assist van A. Ulmer Salzburg
69' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor P. Komolov Žalgiris
78' Wissel Salzburg Wissel M. Meilinger voor S. Mané Salzburg
78' Wissel Žalgiris Wissel E. Zagurskas voor M. Kuklys Žalgiris
89' Wissel Salzburg Wissel C. Leitgeb voor K. Kampl Salzburg